ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ ERASMUS+ για 2η εβδομάδα
Η ομάδα Erasmus + του 1ου Ε.Κ. ΒΕΡΟΙΑΣ με τίτλο: «Το έξυπνο τρόφιμο προσαρμοσμένο στις σύγχρονες διατροφικές τάσεις» και κωδικό : 2021-1-EL01-KA121-VET-000011090 συνεχίζει για 2η εβδομάδα την επιμόρφωση και τεχνικές επισκέψεις στην Καταλονία. Οι συμμετέχοντες επισκέφθηκαν κι ενημερώθηκαν στους φορείς: 1) Associació Celíacs de Catalunya (Σύλλογος νόσου κοιλιοκακη Καταλονίας) με αντίστοιχο και στην Αθήνα, 2) έκθεση HUMAN BODIES, η οποία φιλοξενείται αυτήν την περίοδο στην Βαρκελώνη, με έμφαση στο πεπτικό σύστημα, 3) νέο υπερσύγχρονο εργοστάσιο ζυθοποιίας DAMM με τα νέα προϊόντα τους, μπύρες χωρίς γλουτένη να εξάγονται σε πολλες χώρες ανά τον κόσμο, 4) σοκολατοβιομηχανια SIMON COLL, με παραγωγή προϊόντων επισης χωρίς γλουτένη κι εντυπωσιακό τμήμα υποδοχής επισκεπτών, παρουσίασης και γευσιγνωσίας διαφόρων ειδών σοκολάτας