Το Liqueur της γιαγιάς

Η γόνιμη συνεργασία μεταξύ ανθρώπων πάντα αποφέρει σημαντικούς καρπούς. Δεν θα μπορούσε λοιπόν και η γόνιμη και φιλότιμη συνεργασία Τομέων του 1ου Εργαστηριακού Κέντρου Βέροιας να μην αποδώσει.

Η ιδέα γεννήθηκε στο Εργαστήριο Τεχνολογίας Τροφίμων και Ποτών του Τομέα Γεωπονίας του 1ου Ε.Κ. Βέροιας. Γιατί στα πλαίσια των εργαστηριακών μαθημάτων μας να μην δημιουργήσουμε με παλιές συνταγές της γιαγιάς ένα ηδύποτο; Γιατί να μην του δώσουμε όνομα όπως ακριβώς κάνουν και οι επιχειρήσεις τις οποίες επισκεπτόμαστε και βλέπουμε τις καλές πρακτικές τους; Ένα όνομα που να παραπέμπει στην παράδοση και να δίνει και αξία στο προϊόν μας;


Να δημιουργηθεί λοιπόν και το λογότυπο του προϊόντος και να δώσουμε και τις απαραίτητες πληροφορίες στον «καταναλωτή»;

Και ποιος άλλος καλύτερα θα μπορούσε τις πληροφορίες να τις δώσει με μια πολύ όμορφη ετικέτα εκτός από τον Τομέα Εφαρμοσμένων Τεχνών και πιο συγκεκριμένα το Τμήμα Γραφιστών;

Η δουλειά των μαθητών των δύο Τομέων φαίνεται από τις επισυναπτόμενες φωτογραφίες. Συγχαρητήρια στα παιδιά και αυριανούς επαγγελματίες του χώρου τους!

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

{loadposition 2017liqueur}